Carmen Radu a fost promovată de olandezi la şefia asigurătorului Eureko

Autor: Ciprian Botea Postat la 05 februarie 2013 33 afişări

Carmen Radu (foto), 51 de ani, a fost promovată de olandezii de la Achmea Group (fost Eureko) pe poziţia de director general al companiei locale de asigurări după ce în ultimii patru ani a ocupat pe rând poziţiile de director de operaţiuni şi director general adjunct al asigurătorului.

Carmen Radu (foto), 51 de ani, a fost promovată de olandezii de la Achmea Group (fost Eureko) pe poziţia de director general al companiei locale de asigurări după ce în ultimii patru ani a ocupat pe rând poziţiile de director de operaţiuni şi director general adjunct al asigurătorului. Ea îl înlocuieşte pe olandezul Frans van der Ent, care va rămâne în continuare membru în consiliul de administraţie al Eureko România. Compania de asigurări administrează active de peste 200 de milioane de lei şi urmează să fie preluată de Aegon, un alt grup olandez din domeniul serviciilor financiare. Carmen Radu se va ocupa practic din noua poziţie de transferul portofoliului Eureko către Aegon. Radu este din 2009 coordonatorul secţiunii de asigurări de sănătate din cadrul UNSAR - asociaţia profesională a asigurătorilor locali - şi are o experienţă de 19 ani pe piaţa serviciilor financiare. Olandezii mai deţin pe piaţa locală un fond de pensii cu active de 540 milioane de lei, acesta fiind, de asemenea, parte a tranzacţiei cu Aegon.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Carmen Radu,
asigurari,
Eureko
/actualitate/carmen-radu-a-fost-promovata-de-olandezi-la-sefia-asiguratorului-eureko-10543981
10543981
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.