CARICATURA ZILEI

Postat la 20 noiembrie 2011 38 afişări

"Vă provoc să fiţi voi înşivă un judecător Johnson ori un Sir Thomas Morus. Sau chiar să fiţi un Spider-Man. Pe scurt, vă rog să nu uitaţi de propria voastră busolă morală", a spus ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, într-un mesaj adresat studenţilor de la Facultatea de Drept.

"Aşa cum spunea Spider-Man, unul dintre cunoscutele personaje moderne, 'puterea aduce cu sine responsabilitate'", a arătat diplomatul.

"Nu vă lăsaţi seduşi de ceea ce este rapid şi uşor de obţinut, indiferent cât de tentant ar putea părea. Încercaţi să înţelegeţi dificultăţile oamenilor obişnuiţi. Iar atunci când veţi vedea clasa politică folosind legea pentru a-i suprima pe cei slabi, luaţi poziţie. Lucraţi pro bono! Îndreptaţi o nedreptate! Luptaţi pentru dreptate! "Vă provoc să fiţi voi înşivă un judecător Johnson ori un Sir Thomas Morus. Sau chiar să fiţi un Spider-Man. Pe scurt, vă rog să nu uitaţi de propria voastră busolă morală", i-a îndemnat pe studenţi ambasadorul SUA.

Caricatură de Dan Dumitrescu "Uxi" ©

Urmărește Business Magazin

/actualitate/caricatura-zilei-8990419
8990419
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.