Care sunt tarile cu cele mai scumpe scoli private din lume

Autor: Ana Raduta Postat la 22 iunie 2011 65 afişări

Abia de cativa ani sistemul de invatamant privat a devenit popular si in Romania, insa in strainatate numarul parintilor care platesc anual taxe de zeci de mii de dolari pentru a-si trimite copiii sa studieze in cele mai bune conditii este urias.

Chiar daca taxele de scolarizare la institutiile private de invatamant cresc de la an la an, numarul parintilor care refuza sa-si mai trimita copiii la scolile de stat nu scade. Cei mai multi sunt oameni de afaceri sau politicieni, care vor sa le ofere odraslelor nu doar o educatie aleasa, ci si-i introduca intr-un mediu exclusivist si ferit de ochii muritorilor de rand. Unii dintre ei aleg chiar scoli din strainatate, chiar daca asta inseamna adesea cheltuieli si de doua ori mai mari.

Sursa: CNBC.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
educatie,
scoli private,
invatamant,
pret
/actualitate/care-sunt-tarile-cu-cele-mai-scumpe-scoli-private-din-lume-8371977
8371977
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.