Care sunt produsele pe care trebuie să le EVITAŢI la unul dintre cele mai populare fast-food-uri. Un angajat al companiei face DEZVĂLUIRI

Autor: Ioana Matei Postat la 22 aprilie 2017 1866 afişări

Un utilizator al Reddit care pretinde că este angajat al Subway a dezvăluit care sunt produsele de evitat atunci când mâncaţi în restaurantele lanţului cu origini americane; totodată, a arătat cum puteţi obţine mâncare gratis de la un astfel de restaurant, după cum reiese dintr-un articol publicat de Independent.

Care sunt produsele pe care trebuie să le EVITAŢI la unul dintre cele mai populare fast-food-uri. Un angajat al companiei face DEZVĂLUIRI

Utilizatorul, care se autointitulează Nope_Nope_NOpe, spune că lucrează în schimbul de noapte ca ”Sandwich Artist” la o unitate Subway aflată pe Coasta de Est a Americii. Spune că lucrează acolo de un an şi pe baza experienţei sale, recomandă clienţilor să fie precauţi în ceea ce priveşte trei ingrediente de sandvişuri: chiftelele, friptura de vită şi brânza.”

Dimineaţa, este ideal să întrebaţi dacă chiftelele sunt proaspete. Dacă verifică, înseamnă că răspunsul este categoric nu, fac verificarea pentru a vedea dacă produsele pot fi descrise drept proaspete. Credeţi-mă, chiftelele sunt greu de preparat, ştim foarte bine dacă sunt proaspete sau nu fără să verificăm”, a scris el.

”Este bine să fiţi atenţi şi în ceea ce priveşte carnea de vită, aceasta tinde să se învechească cel mai rapid. Dacă recipientul în care este ţinută brânza este aproape gol, probabilitatea ca produsul să fie umed este mare - nu este neapărat o problemă, dar totuşi este neplăcut.”

Utilizatorul Reddit a spus că dacă clienţii se plâng, au şanse mari să primească un sandviş gratuit. ”Dacă vă arătaţi nemulţumirea în ceea ce priveşte modul în care este făcut sandvişul, comandaţi ceva, luaţi produsul la masă, deschideţi-l şi spuneţi-le apoi că nu este făcut corespunzător”, scrie presupunul angajat. Alţi clienţi pot primi discounturi sau produse gratis dacă sunt extrem de drăguţi.

El a dezvăluit şi condiţiile neigienice care caracterizează suprafeţele pe care se taie alimentele şi care sunt curăţate doar de două ori pe lună în unitatea în care el lucrează.

În pofida comentariilor negative, el spune că în continuare ”îi place cu adevărat” să lucreze pentru companie. Din experienţa lui, sandvişurile cu ton sunt cel mai popular produs al lanţului, iar preferatul lui este sandvişul ”Spicy Italian”.

În Statele Unite, o investigaţie a Canadian Broadcasting Corporation (CBC) a dezvăluit în luna martie că puiul la cuptor al Subway este pui doar în proporţie de 53,6%, iar feliile tip chicken strips sunt pui în procent de 42,8% - compania a respins aceste acuzaţii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.