Care sunt joburile pentru care companiile oferă salarii de 1500 de euro la târgurile de joburi

Postat la 15 octombrie 2016 8789 afişări

Care sunt joburile pentru care companiile oferă salarii de 1500 de euro la târgurile de joburi

Companiile caută oameni care să ocupe cele peste 5.000 de joburi pe care le au în oferta cu care au venit la târgul Angajatori de Top. În prima zi, vineri, câteva mii de persoane au trecut pe la stadurile celor o sută de firme, însă nu toţi au avut aptitudinile necesare pentru a fi luaţi în seamă de companii – 43% dintre joburi sunt pentru candidaţi de nivel mediu sau senior.

Printre companiile prezente, majoritatea de IT&C sau de pe piaţa bancară, a fost, pentru prima dată, Therme Bucureşti. Standul Therme a atras mulţi tineri, majoritatea atraşi de ambianţa exotică şi curioşi de cum ar fi să lucreze la cel mai mare centru de relaxare din ţară, celebru deja pentru tematica sa tropicală. Posturile disponibile la Therme sunt de ajutor barman, ajutor ospătar, lucrător în comerţ, casier, operator welness şi salvamar. Având în vedere poziţionarea centrului, angajatorul asigură şi transport gratuit pentru angajaţi.

Standurile firmelor de retail a fost asaltate de tineri, în timp de standurile băncilor sau ale restaurantelor nu erau atât de căutate. Carrefour a stârnit un interes în rândul vizitatorilor, majoritatea foarte tineri care nu au încă studiile terminate şi care caută un job din care să se poată întreţine la facultate, în Capitală. Internship-urile şi job-urile part-time sunt, de asemenea, la mare căutare, iar la firmele de IT acestea pot fi plătite şi cu 300-400 de euro. Pentru candidaţii juniori sunt deschise 450 de poziţii în cadrul programelor de internship&trainee. Un tânăr cu mai puţin de un an de experienţă poate câştiga şi 500 de euro la multinaţionalele mari, însă firmele mari pot cere studii în domeniu. Nivelul mediu de experienţă poate însemna şi salarii de 700 de euro, iar la nivelul senior sunt salarii de 1.000 – 1.500 de euro.

Cititi mai multe pe www.vocea.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajatori,
targ,
top,
meserii,
cautare,
companii,
firme

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.