Care sunt cele mai toxice alimente din farfurie

Postat la 10 februarie 2010 19 afişări

Aditivi alimentari, coloranti, zaharuri si un continut bogat in kilocalorii - principalele pericole ascunse in mancare.

Zilnic mancam diferite produse care au un continut caloric ridicat, ori contin diferiti aditivi alimentari, coloranti sau zaharuri care ne pun sanatatea in pericol, atentioneaza medici nutritionisti. Desi suntem bombardati cu informatii de tipul "lactatele intaresc sistemul osos", nutritionistii sustin ca nu toate produsele din lapte ofera beneficii organismului. "De exemplu, branza topita reprezinta sortimentul inferior al produselor lactate. Acest aliment este fabricat din branzeturi de calitatea a doua amestecate cu mari cantitati de grasimi.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nutritie,
alimente,
toxic,
aditivi,
coloranti,
pericole
/actualitate/care-sunt-cele-mai-toxice-alimente-din-farfurie-5491485
5491485
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.