Care este prima achiziţie făcută de fraţii Pavăl în afara ţării. Ce afacere au cumparat proprietarii Dedemana peste hotare

Postat la 02 mai 2023 135 afişări

Care este prima achiziţie făcută de fraţii Pavăl în afara ţării. Ce afacere au cumparat proprietarii Dedemana peste hotare

Compania Pavăl Holding, deţinută de fraţii Pavăl, cumpără împreună cu Apex Alliance firma italiană Grand Hotel, care administrează hotelul Grand Hotel Gardone, pe malul lacului Garda, deţinut de familia Mizzaro, potrivit publicaţiei Garda Post.

Aceasta este prima achiziţie în afara ţării a fraţilor Pavăl, intrând astfel şi pe un nou segment, cel hotelier.

Valorea tranzacţiei nu este cunoscută, însă negocierile sunt în faza finală pentru achiziţionarea întregului pachet de acţiuni de către Pavăl Holding şi Apex Alliance. Hotelul ar urma să fie redeschis în luna iunie a acestui an, însă, după acest sezon turistic, ar urma lucrări majore de renovare prin care unitatea de cazare ar urma să fie reclasificată la cinci stele.

Apex Alliance, companie de management hotelier cu sediul în Lituania, administrează cinci hoteluri în România, cu o capacitate de peste 1.000 de camere, anume Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport, Courtyard Bucharest Floreasca, Moxy Bucharest Old Town şi The Marmorosch Bucharest.

Lituanienii de la Apex au investit aproape 120 de milioane de euro până acum în hotelurile pe care le deţin.

Hotelul este un simbol al zonei din jurul Lacului Garda, fiind construit în 1884. Hotelul a găzduit personaje istorice din Europa şi nu numai. Familia Mizzaro deţine hotelul încă din 1957, fiind astăzi la a treia generaţie de antreprenori a familiei. Hotelul înregistrează în fiecare an între 45.000 şi 50.000 de turişti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Fraţii Pavăl,
achiziţie,
hotel,
Italia,
lacul Garda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.