Care este cel mai bun semn care arată inteligenţa unui om din punctul de vedere al celui mai bogat om al lumii

Autor: Mircea Nica Postat la 12 iunie 2019 1374 afişări

Care este cel mai bun semn care arată inteligenţa unui om din punctul de vedere al celui mai bogat om al lumii

În timpul unei vizite la sediul central al Basecamp, producătorul unei aplicaţii de responsabilizare şi de comunicaţii,  Jeff Bezos, fondator şi CEO al companiei Amazon, a descris caracteristicile despre care el crede că sunt specifice celor mai inteligenţi oameni.

Jeff Bezos vede consecvenţa în gândire ca pe un lucru negativ. El le-a spus mulţimii că oamenii care au dreptate de cele mai multe ori îşi schimbă adesea părerea în procesul obţinerii unui răspuns corect. Ei fac acest lucru pentru că primesc şi acceptă noi informaţii, îşi revizuiesc ideile şi cunoştinţele, găsesc defecte în propriile soluţii propuse şi rămân deschişi către noi idei şi contradicţii, precum şi în faţa celor care le contestă punctul de vedere.

Ei au un punct de vedere bine formulat, dar îl consideră pe acesta temporar, nu permanent. Bezos consideră că este perfect sănătos şi chiar necesar în ritmul rapid de schimbare de azi să ai o idee nouă care contravine unei idei anterioare.

Jeff Bezos a adăugat că cei care greşesc foarte mult sunt aceia care sunt obsedaţi asupra detaliilor. care susţin numai punctul lor de vedere şi care nu pot şi nu vor să piardă din vedere detaliile pentru avea o  imagine de ansamblu formată din mai multe unghiuri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vedere,
inteligenta,
semn,
oameni,
refuz,
amazon,
aplicatii,
ceo

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.