Care este cel mai bun loc de muncă din lume

Postat la 03 noiembrie 2011 42 afişări

Gigantul software Microsoft ocupă primul loc în clasamentul celor mai bune locuri de muncă, firmele SAS şi NetApp s-au clasat pe doi şi trei, Google pe 4 şi FedEx pe 5.

Spre exemplu, angajaţii Microsoft Canada pot folosi 40 de ore în fiecare an pentru muncă în folosul comunităţii, din totalul orelor lucrate.

În acelaşi timp, vicepreşedintele NetApp,Tom Mendoza, sună, săptămânal, 30 de salariaţi pentru a-i felicita pentru munca depusă.

Chiar dacă aceste măsuri le ridică moralul angajaţilor există şi alte caracteristici în funcţie de care un loc de muncă este considerat cel mai bun din lume, spune José Tolovi, CEO-ul companiei Great Place to Work Global, care a realizat studiul. Printre acestea se numără şi încrederea în management, mândria de a lucra în companie şi buna înţelegere cu colegii. "În cadrul celor mai bune companii, chiar angajaţii începători ştiu că fac parte din echipă şi au un ţel comun", spune Tolovi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
software,
Microsoft,
Google,
FedEx
/actualitate/care-este-cel-mai-bun-loc-de-munca-din-lume-8932608
8932608
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.