Care este cel mai bun bar din lume in 2021 - clasament

Autor: Dorin Oancea Postat la 08 decembrie 2021 49 afişări

Barul Connaught din Londra a fost desemnat cel mai bun din lume, pentru al doilea an consecutiv, fiind al treilea bar care a reuşit acest lucru în istoria de 13 ani a premiilor, anunţă CNN.

Care este cel mai bun bar din lume in 2021 - clasament

Pentru o mare parte din istoria sa, lista anuală a celor mai bune 50 de baruri din lume a fost o bătălie la vârf între New York şi Londra. Dar în acest an Londra a ocupat primele două locuri, în timp ce New York are doar două baruri în tot topul 30.

Hotelul Connaught, de cinci stele, se află în Mayfai, a fost inaugurat ca hotel Prince of Saxe-Coburg în 1815, iar barul de inspiraţie cubistă în stilul anilor 1920 a fost deschis în 2008. Specialitatea barului este căruciorul său de Martini, cu ajutorul căruia barmanii oferă clienţilor o experienţă personalizată a băuturilor.

Tayēr + Elementary de pe Old Street din Londra, a urcat pe locul 2, după ce anul trecut a fost cel mai bine plasat nou intrat în top.

Pe locul 10 în listă, Katana Kitten, un bar în stil japonez din West Village din New York, a fost cel mai bine clasat bar din SUA.

Dante, din Greenwich Village, care a ocupat primul loc în 2019, a coborât pe locul 30 în lista din acest an.

Cafe La Trova din Miami se află pe locul 28, în timp ce Attaboy, din Lower East Side din New York, a fost pe locul 32.

Limantour din Mexico City, pe locul 6, a fost desemnat cel mai bun bar din America de Nord, iar oraşul a fost reprezentat şi de Hanky Panky, pe locul 12, Handshake Speakeasy, pe locul 25, şi Baltra Bar, pe locul 38.

Buenos Aires a depăşit, de asemenea, Big Apple în materie de cocktailuri, Florería Atlántico urcând pe locul 5 şi păstrând premiul pentru cel mai bun bar din America de Sud, iar Presidente a primit premiul pentru cea mai mare ceştere, de 29 de locuri, până pe 21. Tres Monos, pe locul 33, a fost o altă noutate.

Spania este lideră în Europa cu patru baruri pe listă, inclusiv Paradiso şi Two Schmucks din Barcelona, pe locurile 3 şi, respectiv, 11. Salmon Guru din Madrid a fost pe locul 24 şi a câştigat premiul Michter's Art of Hospitality.

Rusia a depăşit, de asemenea, performanţa SUA, cu El Copitas din Sankt Petersburg pe locul 8 şi Insider Bar din Moscova pe locul 13.

Coa din Hong Kong a urcat pe locul 7 şi a fost desemnat cel mai bun bar din Asia, dar Singapore a fost oraşul cu cele mai multe intrări în total: şase în total, condus de Jigger & Pony pe locul 9. Are chiar şi un bar numit Manhattan - pe locul 15 - ca o nouă lovitură la coroana pierdută de New York.

Academia celor mai bune 50 de baruri din lume este formată din experţi în industria barurilor din întreaga lume. Perioada de votare a avut loc între martie 2020 şi septembrie 2021.

Primele 30 d elocuri sunt:

1. Connaught Bar (Londra)

2. Tayēr + Elementary (Londra)

3. Paradiso (Barcelona)

4. The Clumsies (Atena)

5. Florería Atlántico (Buenos Aires) *Cel mai bun bar din America de Sud*.

6. Licorería Limantour (Mexico City) *Cel mai bun bar din America de Nord*

7. Coa (Hong Kong) *Cel mai bun bar din Asia*

8. El Copitas (Sankt Petersburg)

9. Jigger & Pony (Singapore)

10. Katana Kitten (New York City)

11. Two Schmucks (Barcelona)

12. Hanky Panky (Mexico City) *Cea mai mare intrare nouă*

13. Insider Bar (Moscova)

14. Baba au Rum (Atena)

15. Manhattan (Singapore)

16. Atlas (Singapore)

17. Zuma (Dubai) *Cel mai bun bar din Orientul Mijlociu şi Africa*

18. The SG Club (Tokyo)

19. Drink Kong (Roma)

20. 1930 (Milano)

21. Presidente (Buenos Aires)

22. Maybe Sammy (Sydney)

23. Cantina OK! (Sydney)

24. Salmon Guru (Madrid)

25. Handshake Speakeasy (Mexico City)

26. No Sleep Club (Singapore)

27. Camparino in Galleria (Milano)

28. Cafe La Trova (Miami)

29. Little Red Door (Paris)

30. Dante (New York City)

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
baruri,
clasament,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.