Care criza? Primaria Capitalei da peste un milion de euro pe statuile lui Catargiu si Cuza

Postat la 09 iulie 2010 15 afişări

Licitatiile s-au desfasurat prin negociere, fara anunt de participare, cu un singur sculptor, pe motiv ca "lucrarile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive artistice".

Bucurestenii vor avea, pana la sfarsitul toamnei, doua statui din bronz de peste un milion de euro. Potrivit site-ului guvernamental de licitatii, Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, institutie subordonata Primariei Capitalei, va investi 4,45 milioane de lei fara TVA pentru realizarea in bronz a statuilor care-i reprezinta pe Lascar Catargiu si Alexandru Ioan Cuza. Cele doua licitatii s-au desfasurat prin negociere fara anunt de participare, cu un singur sculptor, pe motiv ca "lucrarile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive artistice".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
criza,
Catargiu,
Cuza,
statui,
primarie,
Bucuresti
/actualitate/care-criza-primaria-capitalei-da-peste-un-milion-de-euro-pe-statuile-lui-catargiu-si-cuza-6528458
6528458
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.