Care a fost reacţia unui candidat după ce a primit doar un vot la alegeri: „Nici măcar familia mea nu m-a votat”

Postat la 13 ianuarie 2022 108 afişări

Care a fost reacţia unui candidat după ce a primit doar un vot la alegeri: „Nici măcar familia mea nu m-a votat”

Un bărbat din statul indian Gujarat care a candidat pentru un post decizional în satul său, pe durata alegerilor locale de luna trecută, a izbucnit în lacrimi după numărătoarea voturilor, când a văzut că primise doar un singur vot. Dezamăgirea bărbatului a fost că familia lui numără cel puţin 12 membri cu drept de vot.

Santosh Halpati a candidat pentru o funcţie de conducere în satul Chharwala din districtul Vapi şi, deşi nu se aştepta cu adevărat să câştige, cu siguranţă nu se aştepta să primească un singur vot – al lui.

Bărbatul pur şi simplu a căzut jos şi a început să plângă lângă biroul electoral când a primit vestea, spunându-le reporterilor că avea 12 membri apropiaţi ai familiei pe care se baza, însă aceştia fie nu au venit la vot, fie au ales să voteze pentru altcineva.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primire,
vot,
candidat,
familie,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.