Cardurile de debit Piraeus nu vor putea fi utilizate sâmbătă dimineaţa

Autor: Ciprian Botea Postat la 18 ianuarie 2013 9 afişări

Deţinătorii de carduri de debit emise de Piraeus Bank, subsidiara locală a grupului elen cu acelaşi nume, nu vor putea utiliza cardurile respective pentru plăţi la comercianţi sau retrageri de numerar de la bancomat sâmbătă dimineaţa, între orele 1:00-3:30, pentru că banca derulează un proces de îmbunătăţire a securităţii tranzacţiilor.

Deţinătorii de carduri de debit emise de Piraeus Bank, subsidiara locală a grupului elen cu acelaşi nume, nu vor putea utiliza cardurile respective pentru plăţi la comercianţi sau retrageri de numerar de la bancomat sâmbătă dimineaţa, între orele 1:00-3:30, pentru că banca derulează un proces de îmbunătăţire a securităţii tranzacţiilor. Cardurile de credit vor fi funcţionale. Reţeaua de ATM-uri nu va putea fi utilizată, însă vor putea fi efectuate tranzacţii la POS-urile instalate de Piraeus la comercianţi. Băncile derulează periodic acţiuni de îmbunătăţire a calităţii tranzacţiilor.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cardurile de debit,
Pieraues Bank
/actualitate/cardurile-de-debit-piraeus-nu-vor-putea-fi-utilizate-sambata-dimineata-10486569
10486569
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.