Cardul Zambet BCR, desemnat la Londra cel mai bun card contactless. Cine sunt ceilalti castigatori

Postat la 02 mai 2012 256 afişări

Cardul Zambet BCR a fost desemnat cel mai bun card contactless la categoria "Transportation and Ticketing", in cadrul Galei "Contactless and Mobile Awards 2012", care a avut loc in aprilie la Londra, informeaza banca.

Evenimentul a fost organizat de Contactless Intelligence, brandul specializat in comunicare pentru industria contactless al grupului german Krowne Communications, si a recompensat companiile care aplica tehnologii de plata fara atingere (contactless) si incurajeaza consumatorii să utilizeze cardurile contactless la comercianti.

Juriul a fost compus din specialisti si consultanti independenti in comert electronic, IT si comunicatii sau transporturi - inclusiv reprezentantii Departamentului de Cercetare si Sisteme de Transport Inovatoare din cadrul Directoratului General al Comisiei Europene pentru Mobilitate si Transport.

Lista completa a castigatorilor pe categorii:

Competitive Advantage - Coca-Cola / Vianet (Marea Britanie)

Transportation and Ticketing - Banca Comerciala Romana (Romania)

Mobile Payment Application of the Year - Google Wallet (SUA)

Contactless / NFC Innovation of the Year - Qolpac (Olanda)

Best Customer Experience - Garanti Bank (Turcia)

Loyalty - Kadona (Austria)

Public Domain - Connecthings (Franta)

Best Marketing Campaign using Contactless / NFC Technology - Proxama (Marea Britanie)

Best Contactless / NFC Infrastructure - VeriFone (Marea Britanie)

Contactless / NFC Eco-System - Glodyne Technoserve (India).

BCR a lansat, anul trecut, cardul Zambet - card de debit contactless si aplicatie de transport, cardul de credit Powercard Visa contactless si aplicatie de transport, cardul Powercard Gold - card de credit in lei pentru persoane fizice, platforma de internet banking optimizată pentru telefoane mobile, serviciul direct debit pentru clientii corporate, acceptarea cardurilor Diners la ATM, programul de plata in rate egale fara dobanda la POS-urile BCR.

In 2011, BCR a pus in circulatie cele mai multe carduri business (33.000 carduri) fiind lider si la aceasta categorie, pentru al doilea an consecutiv.

BCR, cea mai mare banca din Romania dupa active, este si cel mai important jucator pe piata cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, cu o retea de peste 2.000 de bancomate şi peste 18.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianti, precum si cu servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cardul-zambet-bcr-desemnat-la-londra-cel-mai-bun-card-contactless-cine-sunt-ceilalti-castigatori-9585272
9585272
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.