Caravana lui Moş Crăciun, în drum prin ţară

Autor: Ioana Mihai Postat la 09 decembrie 2011 102 afişări

În perioada 12-23 decembrie, Moş Crăciun ajunge în mai multe oraşe cu ajutorul Caravanei Coca-Cola oferind surprize celor care îl îndrăgesc. Caravana porneşte din Bucureşti pe 12 decembrie şi ajunge apo în oraşe precum Craiova, Timişoara, Oradea sau Sibiu.

Moş Crăciun ajunge în fiecare oraş însoţit de ajutoarele sale şi un alai de trei camioane Coca-Cola pline cu daruri. Jucării, băuturi răcoritoare şi alte cadouri vor fi oferite de personajele Caravanei lui Moş Crăciun.

"În fiecare an în apropierea sărbătorilor de iarnă, Coca-Cola îşi surprinde consumatorii şi partenerii într-un mod inedit. Iar pentru că Moş Crăciun este un personaj ce face parte din istoria Coca-Cola, Caravana îl aduce mai aproape de fiecare dintre noi", a declarat Miruna Smeureanu, director de comunicare Coca-Cola România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
campanie,
coca-cola,
mos craciun,
tara
/actualitate/caravana-lui-mos-craciun-in-drum-prin-tara-9045837
9045837
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.