Canicula in Bucuresti: peste 300 de urgente la Serviciul de Ambulanta

Postat la 09 iulie 2011 14 afişări

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a inregistrat sambata, pana la 17.00, peste 300 de urgente, printre care doua cazuri de insolatie, 13 cazuti in strada si 61 de lipotimii si sincope, a declarat managerul SABI, Alis Grasu.

Managerul SABI recomanda personelor suferinde, varstnicilor si familiilor cu copii mici sa evite expunerea la soare la orele pranzului. De asemenea, recomanda consumul a cel putin doi litri de apa sau suc de fructe pe zi.

Administratia Spitalelor a amenajat in zonele cu trafic pietonal intens din Capitala 14 corturi anticanicula, la Universitate - Facultatea de Arhitectura, in Parcul Cismigiu - in fata Prefecturii, in Piata Charles de Gaulle - din Parcul Herastrau, la Gara de Nord, in Piata 11 iunie, la Piata Romana - in dreptul statiei de metrou, la Crangasi, la Piata Roma, in Parcul Carol, la Gara de Est, la Metrou Dristor, la Piata Victoriei, la Metrou Titan si la Piata Obor.

In Capitala, sambata temperatura a urcat pana la 35 de grade Celsius, iar indicele de confort termic a depasit pragul critic de 80. La ora 16.00, la statia Bucuresti-Baneasa erau inregistrate 35,4 grade.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/canicula-in-bucuresti-peste-300-de-urgente-la-serviciul-de-ambulanta-8471826
8471826
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.