Candidaţii la funcţii de conducere din DNA, intervievaţi de CSM în 11 noiembrie

Postat la 15 octombrie 2013 36 afişări

Magistraţii Gheorghe Popovici, Dănuţ Volintiru şi Mariana Alexandru, propuşi pentru funcţii de conducere la secţii din DNA, vor fi intervievaţi de Secţia pentru procurori a CSM în 11 noiembrie, iar avizele vor fi trimise ministrului Justiţiei în 12 noiembrie.

Candidaţii la funcţii de conducere din DNA, intervievaţi de CSM în 11 noiembrie

 Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a stabilit, marţi, calendarul pentru examinarea propunerilor transmise de ministrul Justiţiei pentru funcţii de conducere la secţii ale DNA.

În 11 octombrie, ministrul Justiţiei a transmis Secţiei pentru procurori a CSM o adresă prin care a solicitat retragerea propunerilor transmise în 3 octombrie de numire a Iulianei Bendeac şi a lui Viorel Ioan Cerbu pentru funcţiile de procuror şef şi, respectiv, procuror şef adjunct ai Secţiei de combatere a corupţiei din Direcţia Naţională Anticorupţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/candidatii-la-functii-de-conducere-din-dna-intervievati-de-csm-in-11-noiembrie-11516425
11516425
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.