Cand scapam de taxa de trecere a podului Giurgiu-Ruse

Postat la 26 februarie 2010 24 afişări

Guvernul roman si cel bulgar analizeaza posibilitatea eliminarii taxelor pentru masinile care trec podul peste Dunare la Giurgiu-Ruse, masura care sa fie aplicata in etape, incepand cu o diminuarea a sumei de plata si ajungandu-se ulterior la desfiintarea taxei, au anuntat premierii celor doua tari.

Varianta eliminarii acestei taxe a fost discutata, vineri, la Sofia, de premierul Emil Boc si omologul sau bulgar, Boiko Borisov, si urmeaza sa fie analizata in continuare de ministrii de resort din cele doua tari.

"Am discutat problema eliminarii taxei pentru masinile care trec podul la Ruse si de a repara podul respectiv, astfel incat, pana la realizarea podului de la Vidin-Calafat, acesta sa fie functional", a spus Borisov, la finalul discutiei cu Emil Boc.

El a aratat ca la Budapesta exista noua poduri peste Dunare, in timp ce intre Romania si Bulgaria este construit un singur pod, si acesta intr-o stare "nu foarte buna".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cand-scapam-de-taxa-de-trecere-a-podului-giurgiu-ruse-5635251
5635251
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.