Când începe Black Friday la Fashion Days. Sunt peste 1,5 milioane de produse

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 12 noiembrie 2018 249 afişări

Cel mai mare fashion sale al anului, Black Friday, începe la Fashion Days pe 15 noiembrie, seara.

Când începe Black Friday la Fashion Days. Sunt peste 1,5 milioane de produse

Fashion Days dispune de un stoc de produse cu 50% mai mare decât cel de anul trecut, cel mai mare inclus în oferta de Black Friday de până acum: peste 1,5 milioane articole vestimentare, încălţăminte, accesorii, cosmetice sau home&deco, cu discounturi ce vor ajunge până la 90%. 

Pentru a oferi cea mai spectaculoasă experienţă de fashion shopping, Fashion Days a extins, pe parcursul anului, opţiunile de servicii de livrare şi retur, furnizând clienţilor facilităţi unice pe piaţa de fashion din România.

 

„În premieră, de acest Black Friday, clienţii vor putea returna orice comandă la Oficiile Poştale de pe întreg teritoriul ţării şi în showroom-urile eMAG - unde îşi vor primi banii pe loc”, continuă Robert Berza.

 

În acest an, startul reducerilor de Black Friday va fi notificat în seara de 15 noiembrie în aplicaţia Fashion Days, unde clienţii pot începe cumpărăturile mai devreme. La scurt timp, întreaga ofertă va fi disponibilă şi pe fashiondays.ro.

 

Obiceiurile de consum ale clienţilor Fashion Days România arată că majoritatea preferă ora 22:00 pentru a comanda articolele vestimentare dorite, motiv pentru care evenimentul începe cu o seara înainte, respectiv 15 noiembrie.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fashion,
black friday,
incepere,
produse,
crestere,
clienti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.