Când COPIII DE BANI GATA se plictisesc. Unul dintre „copiii bogaţi de pe Instagram” a TRAS cu ARMA înspre pietoni, de la balconul unei clădiri

Autor: Georgiana Călin Postat la 09 noiembrie 2017 451 afişări

Unul dintre „copiii bogaţi de pe Instagram” din Ucraina a tras cu arma înspre pietoni, de la balconul etajului cinci al unei clădiri. O filmare arată tânărul pe balcon, în timp ce ţinea un pistol negru cu ambele mâini, conform Daily Mail.

Când COPIII DE BANI GATA se plictisesc. Unul dintre „copiii bogaţi de pe Instagram” a TRAS cu ARMA înspre pietoni, de la balconul unei clădiri

El trage două focuri de armă spre stradă şi trei în aer, apoi se întoarce spre cameră zâmbind şi spune „Cineva va suna la poliţie”. Studentul s-a lăudat apoi cu isprava sa postând filmarea pe pagina lui de Instagram, modalitate  prin care a fost găsit de poliţişti.

Tânărul şi cei trei prieteni care se aflau la faţa locului au fost arestaţi, iar pagina de Instagram a fost închisă. În urmă cu aproximativ o lună, acesta a postat o fotografie cu o armă lângă biroul unuia dintre decanii Universităţii Naţionale din Harkiv. Potrivit presei, contul era conectat la pagina VKontakte (reţea de socializare) a individului, înscris cu numele de Roman Dobrenky.

Deşi nimeni nu a fost rănit, studenţii se află în arest la domiciliu, fiind iniţiată o procedură penală împotriva lor. Aceştia pot primi de la trei până la şapte ani în închisoare pentru „huliganism cu ajutorul armelor de foc”. Universitatea Naţională Harkiv a confirmat că studentul este înscris la cursurile sale, dar nu i-au dezvăluit identitatea.  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.