Când a fost mai greu să creşti copii: acum sau pe timpul lui Ceauşescu?

Postat la 29 martie 2017 130 afişări

Româncele fac tot mai puţini copii. Vremurile, taxele mai mari, stresul, nesiguranţa locului de muncă. Dacă ar fi să compari, când a fost mai greu să creşti copii: acum sau pe timpul lui Ceauşescu?

Când a fost mai greu să creşti copii: acum sau pe timpul lui Ceauşescu?

Pe Facebook, Lucian Lumezeanu a scris: „Daca acum, cand avem pampersi, creme, toate medicamentele, carucioare mai performante decat Trabanturile din anii 90 e greu sa cresti un copil (simt asta, dar mai ales simte nevasta-mea), imi dau seama cum era cand eram noi mici.

 

Imi povestea mama ca nici detergent nu se prea gasea, plus multe alte chestii, cum ar fi ca tremurai de frig daca stateai la bloc, cu copil cu tot. Poate de asta sunt eu rezistent dar putin dereglat 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.