Camera investeşte 280.000 de lei în dispozitive de securitate şi amenajarea cabinetelor unor demnitari

Autor: Alina Novaceanu Postat la 02 noiembrie 2015 46 afişări

Camera Deputaţilor va renunţa la retehnologizarea ascensoarelor şi va transfera, în cadrul bugetului, suma de 280.000 lei pentru dotarea cu dispozitive de pază şi securitate la intrarea în Cameră, pentru porţi de detectare metale şi pentru amenajarea cabinetelor demnitarilor.

Secretarul Camerei Niculae Mircovici a precizat, după şedinţa conducerii Camerei, că suma de 280.000 lei va fi redistribuită de la capitolul reparaţii la cel de innvestiţii pentru "măsuri de protecţie şi siguranţă la intrarea în Cameră, dispozitive de pază şi securitate".

Potrivit memorandumului intern al secretarului general al Camerei, se porpune redistribuirea sumei de 280.000 lei "pentru funcţionarea în condiţii optime a activităţii de control, acces persoane în Palatul Parlamentului şi pentru amenajarea unor cabinete ale demitarilor".

Astfel, din bugetul Camerei de la capitolul Reparaţii, retehnologizarea ascensoarelor, lifturilor de marfă, inclusiv monitorizare şi adaptare la normele obligatorii, se iau 280.000 lei şi se trasferă la capitolul Dotări independente, pentru cumpărarea a patru porţi de detectare metale, 130.000 lei şi pentru opt seturi de birou – 150.000 lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CAMERA DEPUTAŢILOR,
ACHIZIŢII,
/actualitate/camera-investeste-280-000-de-lei-in-dispozitive-de-securitate-si-amenajarea-cabinetelor-unor-demnitari-14871029
14871029
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.