Calvin Klein renunţă la colecţiile de lux

Postat la 07 martie 2019 49 afişări

Brandul de modă american Calvin Klein a anunţat că va renunţa la colecţiile de lux şi se va concentra pe deja clasicele sale produse din denim şi pe piesele de lenjerie intimă, potrivit The Guardian.

Calvin Klein renunţă la colecţiile de lux

Anunţul vine după demisia neaşteptată a directorului de creaţie al brandului de modă, Raf Simons - care a lucrat şi la casele Christian Dior şi Jil Sander -, la sfârşitul anului trecut.

Designerul, care a schimbat numele colecţiilor de lux din Calvin Klein Collection în Calvin Klein 205W39NYC, a demisionat, deşi avea un contract încheiat până în august 2019, după ce preşedintele-director general al companiei mamă PVH Corp, Emanuel Chirico, s-a declarat dezamăgit de încasări.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
colectii,
lux,
renuntare,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.