Câciu: Am conturi la băncile româneşti, dar trebuie să trecem de partea de emoţie

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 12 decembrie 2022 58 afişări

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, afirmă, luni, referitor la îndemnurile lansate pentru boicotarea companiilor austriece urmare a votului din Consiliul JAI, că are conturi în băncile româneşti, însă românii trebuie să treacă de „partea de emoţie”: „Avem nevoie de un sistem bancar puternic”.

Câciu: Am conturi la băncile româneşti, dar trebuie să trecem de partea de emoţie

„Am conturi la băncile româneşti, nu de când sunt ministru, ci de când am card. Pe de altă parte, trebuie găsită o soluţie astfel încât să trecem de partea de emoţie”, spune Adrian Câciu.

El afirmă că României îi trebuie un sistem bancar puternic.

„Eu nu pot decât să îi încurajez, aşa cum am spus mereu, pe români - <cumpără româneşte>”, încheie Câciu.

Mai mulţi lideri politici au îndemnat la boicotarea companiilor austriece, inclusiv a băncilor cu acţionariat austriac, după ce Austria s-a opus aderării României la Spaţiul Schengen.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
câciu,
bănci,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.