Buzz Aldrin, 93 de ani, al doilea astonaut care a păşit pe Lună, s-a căsătorit cu o româncă

Autor: Alexandru Stan Postat la 22 ianuarie 2023 1968 afişări

Buzz Aldrin, 93 de ani, al doilea astonaut care a păşit pe Lună, s-a căsătorit cu o româncă

La 11 ani de la moartea lui Neil Armstrong, al doilea astronaut care a păşit pe Lună continuă să-şi trăiască viaţa la maxim. La venerabila vârstă de 93 ani, Buzz Aldrin s-a căsătorit cu o româncă în vârstă de 63 ani.

Al doilea bărbat care a păşit pe Lună în cadrul misiunii Apollo 11 s-a recăsătorit din nou, pentru a patra oară.

Edwin „Buzz” Aldrin, în vârstă de 93 ani, a anunţat că s-a căsătorit cu iubita lui, românca Anca Faur, în vârstă de 63 ani.

Astronautul a făcut parte din prima misiune istorică de aterizare pe Lună în 1969.

„La cea de-a 93-a aniversare şi în ziua în care am fost onorat de <Legendele Vii ale Aviaţiei>, sunt încântat să anunţ că eu şi cu Dr. Anca Faur ne-am căsătorit. Am participat la o căsătorie sfântă într-o mică ceremonie privată în Los Angeles şi suntem la fel de entuziasmaţi ca nişte adolescenţi pe fugă”, a transmis astronautul.

Dr. Faur lucrează în prezent ca vicepreşedinte executiv al Buzz Aldrin Ventures LLC din 2019, transmite Daily Mail.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
buzz aldrin,
româncă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.