Buşoi: E ridicol ca primarul general să dea vina pe PNL pentru gropile din Bucureşti

Postat la 11 aprilie 2018 357 afişări

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a reacţionat, miercuri, după ce primarul general a declarat că din cauza consilierilor generali ai acestui partid asfaltarea în oraş este mai scumpă. Buşoi declară că precizările edilului sunt „absolut penibile”.

Buşoi: E ridicol ca primarul general să dea vina pe PNL pentru gropile din Bucureşti

„Aş vrea să îi fie clar doamnei primar următoarele lucruri : PNL este în opoziţie, iar aşteptarea electoratului şi susţinătorilor ei este de a monitoriza îndeplinirea promisiunilor electorale şi cheltuirea corecta şi eficientă a banilor din bugetul bucureştenilor. PNL a făcut şi face o opoziţie raţională. Nu ne opunem unor proiecte benefice pentru Bucureşti, unor hotărâri care izvorăsc dintr-o obligaţie legală, nu am blocat funcţionarea aparatului Primăriei, şi pot aduce nenumărate exemple. Din păcate pentru bucureşteni, doamna Firea nu a venit până acum cu prea multe proiecte care să răspundă acestor principia”, a declarat Cristian Buşoi, prin intermediului unui comunicat de presă, remis, miercuri.

Potrivit şefului PNL Bucureşti, afirmaţiile primarului general „sunt ridicole”

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.