Business sub umbrela eMAG: Platforma de comerţ cu smartphone-uri flip.ro îşi listează produsele pe platforma de livrare rapidă Tazz

Autor: Cristina Bellu Postat la 28 iulie 2022 45 afişări

Business sub umbrela eMAG: Platforma de comerţ cu smartphone-uri flip.ro îşi listează produsele pe platforma de livrare rapidă Tazz

Platforma de livrări de mâncare şi bunuri de larg consum Tazz, aflată sub umbrela grupului eMAG, anunţă listarea pe site-ul propriu a produselor aflate în portofoliul start-up-ului local Flip.ro.

„Noul canal de vânzare va face şi mai accesibilă cumpărarea telefoanelor recondiţionate de pe Flip. Dispozitivele pot ajunge la destinaţie în aceeaşi zi, în aproximativ o oră, o oră şi jumătate de la plasarea comenzii în aplicaţia Tazz”, spune Alex Burghelia, co-fondator Flip.ro.

Marketplace-ul Flip.ro, specializat în achiziţia şi vânzarea de telefoane recondiţionate, a fost lansat în decembrie 2019 de antreprenorii George Moroianu (25 de ani), Alin Luca (28 de ani) şi Alex Burghelia (24 ani).

La sfârşitul anului trecut, start-up ul a atras în acţionariat fondul de investiţii creat de gigantul din retailul online eMAG, care a intrat cu o injecţie de capital de 8 mil. euro.

De curând, platforma dedicată telefoanelor recondiţionate a depăşit graniţele României şi s-a extins şi în Bulgaria.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Tazz,
eMag,
flip.ro,
produse,
business,
comert,
livrare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.