Burse de până la 100.000 de euro în cadrul unui program de Executive MBA din Capitală. Cine se poate înscrie

Autor: Andra Stroe Postat la 06 aprilie 2020 156 afişări

Burse de până la 100.000 de euro în cadrul unui program de Executive MBA din Capitală. Cine se poate înscrie

WU Executive Academy, parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena - cea mai mare universitate de business din Europa, deschide sesiunea de burse în valoare totală de până la 100.000 de euro la programul Executive MBA Bucharest, care va începe în luna noiembrie a acestui an. WU EMBA Bucharest se adresează managerilor şi antreprenorilor cu o experienţă de business de minim 5 ani.  Programul conţine 14 module, desfăşurate pe parcursul a 16 luni, în regim part - time, oferind cursanţilor posibilitatea de a-şi continua activitatea profesională pe perioada studiilor.    

Viitorii studenţi pot beneficia de o reducere de până la 12.000 de euro din valoarea de 35.000 de euro a şcolarizării, prin depunerea aplicaţiilor până la data de 30 iunie 2020. Executive MBA Bucharest se este singurul program de educaţie executivă din ţară care beneficiază de triplă acreditare (EQUIS, AMBA şi AACSB).

„Programul nostru de Executive MBA este în permanenţă adaptat la cele mai recente şi importante tendinţe şi probleme economice, tehnologice şi sociale, fiind conceput special pentru a învăţa managerii să facă faţă provocărilor reale, cu care se confruntă zi de zi în industrii şi afaceri foarte solicitante. Datorită structurii part-time, ştudenţii au posibilitatea să aplice în cel mai scurt timp, la locul de muncă, noile cunoştinţe şi instrumente de management dobândite la cursuri”, spune Prof. Phillip C. Nell, director academic al Executive MBA Bucharest.

Profesorii din programul EMBA Bucharest predau la unele dintre cele mai prestigioase universităţi din lume, precum IE - Spania, Frankfurt School of Finance - Germania şi Carlson School of Management – USA. Programul include trei module internaţionale, desfăşurate în Austria şi SUA, care oferă studenţilor posibilitatea de a aprofunda cunoştinţele despre diferite contexte instituţionale şi de a interacţiona cu manageri din diferite companii, aflate fie în perioade de tranziţie, fie în faza de globalizare a business-ului. „Acestui beneficiu i se adaugă structura specială a cursurilor, axată în proporţie de peste 80% pe latura practică, prin studii de caz internaţionale de actualitate, sesiuni de eLearning, prelegeri, simulări şi discuţii interactive între studenţi, dar şi cu alumni, prin organizarea de guest lectures”, spun reprezentanţii companiei.

Prezent pe piaţa românească din 2006, Executive MBA Bucharest numără până în prezent peste 300 de alumni. Din totalul acestora, 41% au schimbat angajatorul, 38% au fost promovaţi în funcţii superioare de conducere, iar 13% au devenit antreprenori. Studenţii programului au o medie de vârstă de 36 de ani, cu 14 ani de activitate profesională, dintre care 7 ani de experienţă în management.

Bursele se acordă în ordinea aplicaţiilor şi pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conţină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare disponibilă pe platforma companiei, curriculum vitae, două scrisori de recomandare, scrisoare de motivaţie, copia tradusă şi legalizată a diplomei de licenţă, foaia matricolă cu notele obţinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a paşaportului).  

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
program,
mba,
burse

ALEPH STORY: Roşia Montană, o pierdere de aur! O discuţie cu Cristian Hostiuc, Ziarul Financiar şi Bogdan Nicolae, Aleph News

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.