Bursa şi patronatele din industria software, protocol pentru finanţarea companiilor IT

Autor: Dorin Oancea Postat la 07 aprilie 2021 20 afişări

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii (ANIS) au semnat un protocol de colaborare pentru promovarea oportunităţilor de finanţare prin piaţa de capital pentru companiile româneşti de IT.

Bursa şi patronatele din industria software, protocol pentru finanţarea companiilor IT

În cadrul parteneriatului agreat, Bursa de Valori Bucureşti şi ANIS îţi propun organizarea unor evenimente şi prezentări pentru membrii ANIS despre piaţa de capital şi posibilităţile de dezvoltare prin utilizarea instrumentelor specifice disponibile prin platformele Bursei de Valori Bucureşti. În egală măsură, ANIS se va implica în promovarea proiectului Made in Romania al Bursei de Valori Bucureşti, proiect care are drept obiectiv conectarea antreprenorilor şi a finanţatorilor din România pe o singură platformă, dar şi identificarea celor mai promiţătoare companii locale.

Parteneriatul dintre BVB şi ANIS reprezintă încă o etapă importantă pentru dezvoltarea pieţei de capital din România, dar şi a mediului antreprenorial prin eficientizarea accesului companiilor la multiple surse de finanţare şi facilitarea accesului acestora la listarea la bursă.

Înfiinţată în anul 1998, ANIS reprezintă interesele companiilor IT româneşti şi sprijină dezvoltarea industriei locale de software şi servicii, creşterea atât a companiilor implicate în proiecte de externalizare, cât şi a celor care generează proprietate intelectuală, prin crearea de produse. Asociaţia are peste 140 de membri, cu peste 46.000 de angajaţi şi cu o cifră de afaceri de peste 3,4 miliarde de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bvb,
anis,
protocol

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.