Bursa de la New York a închis luni în creştere, datorită ofertei Google pentru Motorola Mobility

Postat la 16 august 2011 6 afişări

Bursa de la New York a închis luni în creştere pentru cea de-a treia şedinţă consecutiv, datorită optimismului generat de oferta de 12,5 miliarde de dolari lansată de Google pentru Motorola Mobility, transmite Reuters.

Fuziunile şi achiziţiile sunt considerate un semnal că marile companii au rezerve substanţiale de bani şi sunt dispuse să cheltuiască deşi creşterea economică a încetinit. Indicele Dow Jones Industrial Average a închis în urcare cu 1,9%, iar Standard & Poor's (S&P) 500 a crescut uc 2,18%. Piaţa Nasdaq a câştigat totodată 1,88%. Acţiunile Motorola Mobility au crescut cu 55,8% după ce Google a oferit 12,5 miliarde de dolari pentru a prelua compania, cea mai mare achiziţie derulată vreodată de gigantul căutărilor pe internet. Titlurile Google au pierdut însă 1,2%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
new york,
oferta,
google,
Motorola Mobility
/actualitate/bursa-de-la-new-york-a-inchis-luni-in-crestere-datorita-ofertei-google-pentru-motorola-mobility-8625403
8625403
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.