Burj Khalifa devine istorie. Cea mai înaltă clădire din lume va avea 1.000 de metri

Postat la 19 aprilie 2014 266 afişări

Locul Burj Khalifa in Cartea Recordurilor este amenintat. Dubaiul, campionul celor mai inalte si mai scumpe lucruri, are de infruntat un concurent serios. Arabia Saudita incepe saptamana viitoare constructia celui mai inalt turn din lume: Kingdom Tower in Jeddah, potrivit Construction Weekly, informeaza CNN.

 Burj Khalifa devine istorie. Cea mai înaltă clădire din lume va avea 1.000 de metri

 Consultants Advanced Construction Technology Services (ACTS) a anuntat recent ca testeaza materiale pentru construirea turnului de 1000 m inaltime. Burj Khalifa, spre comparatie, are 827 m.

Kingdom Tower va costa 1,23 miliarde dolari. Va avea 200 de etaje si vedere asupra Marii Rosii. Vor fi folosite 80.000 de tone de otel, potrivit Saudi Gazette.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/burj-khalifa-devine-istorie-cea-mai-inalta-cladire-din-lume-va-avea-1-000-de-metri-12493554
12493554
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.