Bunicul Luizei spune că numărul fetei a fost activ din nou vineri noaptea: Telefonul este la cineva

Postat la 17 august 2019 186 afişări

Bunicul Luizei a spus că în noaptea de vineri spre sâmbătă a primit pe telefonul său un mesaj automat de pe numărul fetei care l-a notificat că poate fi apelat. Notificarea vine după ce cartela este închisă, apoi reactivată.

Bunicul Luizei spune că numărul fetei a fost activ din nou vineri noaptea: Telefonul este la cineva

„Acum pot fi contactat pe telefon (mesajul pe care l-a primit bunicul Luizei, n.r.). O lună de zile a dispărut chestia asta. Azi noapte, la ora 02.20 a mai apărut un mesaj: „Acum pot fi contactată”. Am dat telefon acolo... Am impresia ca telefonul Luizei este la cineva”, a spus bunicul Luizei.

Notificarea este valabilă în cazul unor reţele de telefonie mobilă şi vine după ce un telefon este închis sau în afara ariei de acoperire, apoi reactivat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telefon,
noapte,
fata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.