Bulgarii râd de turiştii români. Ce au fost în stare să spună despre noi

Postat la 31 martie 2017 1247 afişări

Bulgarii recunosc că nu sunt pregătiţi pentru un număr aşa de mare de turişti români. Autorităţile din ţara vecină au recunoscut acest lucru, în cadrul forumului de turism româno-bulgar care a avut loc joi, la Bucureşti. Motivul? Infrastructura proastă şi numărul tot mai mare de români care merg în vacanţă cu maşinile.

Bulgarii râd de turiştii români. Ce au fost în stare să spună despre noi

 

Ca şi noi, bulgarii au moştenit o infrastructură rutieră care acum nu se mai adaptează cerinţelor numărului mare de turişti.

 

”Problema pentru noi în legătură cu românii este că vin cu maşina în staţiunile noastre de pe litoral, în condiţiile în care acestea au fost construite pentru un turism făcut cu avionul. Iar acum, cu valurile de români care ne vizitează în fiecare an, noi nu suntem pregătiţi să îi întâmpinăm. Avem planuri în acest domeniu pentru construirea unor parcări mai mari şi mai multe”, a declarat pentru Libertatea, Tihomir Patarinski, manager al Centrului de Informare Turistică al Primăriei Varna,scrie libertatea.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.