Bulai, despre vaccinare: Ne ia Africa înainte, domnule premier Cîţu

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 11 august 2021 34 afişări

Capul Verde, o ţară din Africa, a vaccinat 29%, iar România doar 26%, spune deputatul USR PLUS Iulian Bulai: „Ne ia Africa înainte, domnule premier Cîţu. Îi transmiteţi asta şi domnului Gheorghiţă?”.

Bulai, despre vaccinare: Ne ia Africa înainte, domnule premier Cîţu

„Am locuit o scurtă perioadă în ţara africană Capul Verde. Este o ţară insulară din Atlantic. Fostă colonie portugheză. Democraţiei tânără. Văd că ei au vaccinat 29% din populaţie. La noi s-au vaccinat doar 26% dintre români. Întrebare: a mai auzit cineva de colonelul Valeriu Gheorghiţă? Au terminat oare de vaccinat speciali? Dacă da, e oare timpul să ajungă vaccinul şi la restul populaţiei?”, scrie pe Facebook deputatul USR PLUS Iulian Bulai.

El îi transmite un mesaj direct premierului Florin Cîţu.

„Ne ia Africa înainte, domnule premier Cîţu. Îi transmiteţi asta şi domnului Gheorghiţă?”, conchide Bulai.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bulai,
cîţu,
gheorghiţă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.