Budăi, lui Cîţu: Dar benzină beţi? Nu de alta, dar şi asta s-a făcut 6 lei!

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 11 august 2021 116 afişări

Deputatul PSD Marius Budăi îl critică pe premierul Florin Cîţu pentru niveul la care a ajuns inflaţia, respectiv 5%: „Domnule Cîţu, dar benzină beţi? Nu de alta, dar şi asta s-a făcut 6 lei”.

Budăi, lui Cîţu: Dar benzină beţi? Nu de alta, dar şi asta s-a făcut 6 lei!

„Domnule Cîţu, dar benzină beţi? Nu de alta, dar şi asta s-a făcut 6 lei! Când era senator PNL Cîţu zbiera zilnic, ca din gură de şarpe, că sub PSD creşte inflaţia, iar social-democraţii îndatorează viitorul ţării. Toate acestea în condiţiile în care creşteau alocaţii, salarii şi pensii, iar datoria publică era sub 35% din PIB (astăzi este peste 50% din PIB). De când e Cîţu la Guvern inflaţia a ajuns la 5%, iar ţara e mai datoare ca niciodată în istoria sa recentă. În schimb, veniturile românilor sunt îngheţate, iar preţurile cresc fulminant”, scrie pe Facebook Marius Budăi.

Poziţia deputatului PSD vine ca urmare a faptului că premierul Florin Cîţu a spus marţi nu ştie cât costă pâinea.

„Nu pot să spun. Nu mănânc pâine. Încerc să nu mănânc pâine”, a răspus Florin Cîţu, marţi, întrebat marţi care este preţul unei franzele sau al unui litru de ulei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
budăi,
cţu,
inflaţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.