Bucureştiul secret: Unde se mănâncă cel mai bun muşchiuleţ de miel şi cine face cele mai bune bomboane de ciocolată?

Postat la 17 decembrie 2015 102 afişări

Bucureştiul secret: Unde se mănâncă cel mai bun muşchiuleţ de miel şi cine face cele mai bune bomboane de ciocolată?

Am răscolit ţara în lung şi-n lat pentru a-i descoperi cele mai savuroase secrete de lifestyle. Am apelat bineînţeles la cunoscători, la oameni care prin natura meseriei lor au acces nelimitat la un set de informaţii care pentru majoritatea dintre noi sunt ascunse. În această expediţie am avut alături de noi peste 20 de ghizi, oameni activi în gastronomia de înaltă clasă, cunoscători ai vinurilor bune şi ai tăriilor fine, dezvoltatori de proprietăţi de lux, avocaţi, antreprenori, executivi români recunoscuţi la nivel internaţional, oameni din orologeria premium. De la cine se cumpără cea mai bună brânză din Bucureşti şi când primesc restaurantele de lux peştele proaspăt? Unde se mănâncă cel mai bun muşchiuleţ de miel şi cine face cele mai delicioase bomboane de ciocolată? Care este clubul secret în care membrii sunt reuniţi prin pasiunea pentru... batiste şi de unde poţi să-ţi iei pălării din alte vremuri care să te ocrotească de neliniştile de azi? Acestea sunt doar câteva dintre secretele din Bucureşti şi din România pe care 20 de oameni care ştiu lifestyle-ul pe de rost  au fost de acord să le împartă cu După Afaceri Premium.

Citiţi mai multe pe www.da.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciocolata,
secret,
bucuresti,
oameni,
lux,
secrete
/actualitate/bucurestiul-secret-unde-se-mananca-cel-mai-bun-muschiulet-de-miel-si-cine-face-cele-mai-bune-bomboane-de-ciocolata-14923294
14923294
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.