20.000 de bucureşteni îşi pot plăti întreţinerea de pe smartphone

Autor: Ioana Matei Postat la 17 decembrie 2015 241 afişări

20.000 de bucureşteni îşi pot plăti întreţinerea de pe smartphone

Peste 20.000 de proprietari din Bucureşti au acces, începând cu luna decembrie,  la plata întreţinerii direct de pe smartphone, prin portofelul digital mobilPay Wallet, dezvoltat de compania de plăţi digitale NETOPIA mobilPay.

Potrivit reprezentanţilor NETOPIA, bucureştenii au acces la noua metodă de plată a costurilor de întreţinere, în baza unui parteneriat încheiat cu providerul de servicii de administrare a blocurilor de locuinţe Scomet.ro. Astfel, locatarii tuturor celor 21.400 apartamente, administrate de  316 asociaţii de proprietari din Bucureşti, care colaborează cu Scomet, pot plăti rapid, comod şi simplu, direct de pe smartphone, toate serviciile de întreţinere lunare.

”Avangarda plăţilor mobile se extinde la nivelul gesturilor simple, care ne fac viaţa uşoară. Ce poate fi mai comod decât să înlocuieşti vizita lunară la administratorul blocului cu o simplă comandă pe telefonul din buzunar. Salutăm deschiderea către inovaţie a partenerilor noştri de la Scomet, şi le promitem tuturor românilor, nu doar bucureştenilor, noi facilităţi care să le uşureze viaţa de zi cu zi”, declară Antonio Eram, CEO şi Fondator NETOPIA mobilPay.

Pentru a avea acces direct la plata întreţinerii prin portofelul digital dezvoltat de NETOPIA, locatarii din portofoliul Scomet trebuie să acceseze de pe telefonul mobil get.mobilpay.com, să îşi descarce aplicaţia compatibilă cu sistemele de operare Android sau iOS, să înregistreze şi să confirme cardul bancar. Plăţile online realizate de pe smartphone, prin portofelul digital mobilPay Wallet, au raportat un avans important anul acesta, numărul tranzacţiilor procesate crescând cu peste 300%, în timp ce valoarea lor a urcat cu peste 20%.

Plăţile cu mobilPay Wallet au fost impulsionate de introducerea opţiunii de achiziţie online a mijloacelor de transport în comun din Alba Iulia, Turda şi Cluj-Napoca,  de implementarea, în premieră, a opţiunii de plată cu portofelul digital în hipermarket, la două magazine Cora din Bucureşti, dar şi în lanţul de restaurante Chopstix din Capitală. Din 2015, utilizatorii portofelului digital pot achita inclusiv  taxa de pod de la Feteşti sau amenzile de circulaţie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/20-000-de-bucuresteni-isi-pot-plati-intretinerea-de-pe-smartphone-14923010
14923010
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.