Bucureştiul, între primele 10 oraşe cu cele mai mari rate de creştere a numărului de vizitatori

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 23 septembrie 2016 113 afişări

Bucureştiul se află pe locul 8 în Europa, în funcţie de rata de creştere a numărului de vizitatori în perioada 2009-2016, arată studiul „Mastercard Global Destinations Cities Index 2016”.

Bucureştiul, între primele 10 oraşe cu cele mai mari rate de creştere a numărului de vizitatori

Indexul Mastercard Global Destinations Cities furnizează un clasament al celor mai vizitate 132 de oraşe din lume, pe baza numărului estimat de vizitatori şi a volumelor cheltuite de aceştia.

Hamburg a înregistrat cea mai mare rată de creştere a numărului de vizitatori internaţionali (8,7%) pe parcursul ultimilor şapte ani. Germania are 3 oraşe în top 10 în funcţie de rata de creştere între 2009 şi 2016, în timp ce Bucureştiul se clasează pe poziţia a opta, cu o rată de creştere superioară Barcelonei.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
oras,
vizitatori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.