Bucurestiul inecat in zapada (GALERIE FOTO)

Postat la 11 martie 2010 20 afişări

Circulatia in Capitala se desfasoara cu mare dificultate pe majoritatea arterelor si in intersectii, din cauza ninsorii, iar in unele zone mijloacele de transport in comun inainteaza in coloana.

Daniel Pistea, inspector principal la Brigada de Politie Rutiera Bucuresti, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca, din cauza vremii nefavorabile, se circula cu mare dificultate pe majoritatea arterelor . Acesta a precizat ca echipajele de deszapezire vor interveni in continuare pentru curatarea strazilor. Potrivit lui Pistea, joi dimineata nu functionau semafoarele din intersectiile Uverturii - Virtutii si Marasti - Strandului.

Aproape 100 de tamponari si 15 accidente rutiere soldate cu sase persoane ranite grav si noua ranite usor au avut loc, in ultimele 24 de ore, in Capitala, a mai spus Pistea.

Mijloacele de transport in comun inainteaza cu mare dificultate, pe unele artere formandu-se coloane de tramvaie si troleibuze.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bucurestiul-inecat-in-zapada-galerie-foto-5737101
5737101
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.