Bucureştiul fără bani: Ce consecinţe grave poate avea eşecul bugetului propus de Nicuşor Dan / Consilierii au îngropat marile investiţii

Postat la 28 aprilie 2021 50 afişări

Bucureştiul fără bani: Ce consecinţe grave poate avea eşecul bugetului propus de Nicuşor Dan / Consilierii au îngropat marile investiţii

Bucureştiul riscă să intre în incapacitate de plată de pe data de 7 mai, asta din cauza faptului că nu are un buget stabilit. Cele mai grave efecte ale deciziei Consiliului General al Municipiului Bucureşti de miercuri, prin care s-a respins bugetul propus de Nicuşor Dan, se vor resimţi la nivelul infrastructurii.

Consilierii PSD au votat împotriva bugetului, cei de la USR s-au abţinut, iar cei de la PNL şi PMP au votat „pentru”, însă insuficient ca proiectul de buget propus de edilul general să treacă.

Criza politică de la nivelul Coaliţiei s-a transferat la nivel local, iar din acestă cauză, bucureştenii vor avea de suferit, pentru că în lispa unui buget, nu se pot face niciun fel de plăţi.

Pasajul „Doamna Ghica” sau Prelungirea Ghencea rămân în continuare în aer

Pasajul „Doamna Ghica”, lucrările de la Prelungirea Ghencea sau demararea lucrărilor pentru reabilitarea sistemului de termoficare sunt doar câteva din proiectele care sunt în prezent blocate de faptul că Bucureştiul nu are un buget stabilit.

„În perioada următoare nu se vor putea face deloc investiţii, pentru că avem conturile blocate şi nu o să putem să facem acum o eşalonare a datoriilor, pentru că nu prezentăm încredere. Practic, mergem dintr-un lucru grav în altul mai grav, din păcate.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
buget,
consiliere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.