Bucătăria ca podoabă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 26 martie 2019 41 afişări

Când ai un tată creator de bijuterii şi un frate proprietar de restaurant, îţi pot veni idei de produse care să le împace pe amândouă, idei care americanului Chuck Key i-au venit în timp ce-şi ajuta fratele la local şi lucra în bucătărie.

Bucătăria ca podoabă

Din această experienţă, scrie The New York Times, s-a născut o colecţie de bijuterii sub formă de ustensile de bucătărie, doritoarele putându-se afişa cu un satâr sub formă de pandantiv la gât ori cu tigăi, teluri sau cuţite la urechi, intenţia creatorului fiind de a sublinia frumuseţea acestor ustensile perfecţionate de-a lungul timpului pentru funcţiile pe care le îndeplinesc.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.