BREAKING Plenul CSM cere Guvernului abrogarea ordonanţei de urgenţă pe legile justiţiei

Postat la 25 februarie 2019 40 afişări

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât, luni, transmiterea unei solicitări către Guvern pentru abrogarea ordonanţei de urgenţă pentru modificarea legilor justiţiei, cu excepţia propunerilor care au venit din partea Consiliului.

BREAKING Plenul CSM cere Guvernului abrogarea ordonanţei de urgenţă pe legile justiţiei

"Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât transmiterea unei solicitări către Guvernul României în vederea abrogării Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.7/2019, cu excepţia dispoziţiilor care au fost adoptate ca urmare a sesizării Consiliului Superior al Magistraturii", se arată în soluţia postată pe ordinea de zi soluţionată a şedinţei plenului Consiliului Superior al Magistraturii de luni.

 

Decizia a fost luată cu 12 voturi pentru, trei voturi împotrivă şi un vot nul.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
plen,
justitie,
ordonanta de urgenta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.