BREAKING! Orange trece la luna de 21 de zile la cartele. Condiţia pentru ca luna să rămână de 30 de zile: reactivarea automată a opţiunii

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 26 ianuarie 2023 1329 afişări

BREAKING! Orange trece la luna de 21 de zile la cartele. Condiţia pentru ca luna să rămână de 30 de zile: reactivarea automată a opţiunii

Orange, liderul pieţei locale de telecom, a început să-şi notifice clienţii cu cartele preplătite că va reduce perioada în care unele extraopţiuni sunt valabile de la 30 de zile la 21 de zile, un exemplu fiind extraopţiunea cu un cost de 12 euro.

“Din 09.02.2023, opţiunea de 12 euro credit cu roaming SEE va fi valabilă 21 de zile”, conform unei notificări transmise de Orange către clienţii cu cartele preplătite. Compania menţionează în mesaj că perioada de valabilitate poate rămâne de 30 de zile, cu condiţia ca utilizatorii să activeze din cont reactivarea lunară automată a extraopţiunii cu costul menţionat.

Compania are peste 10 milioane de clienţi pentru servicii de telefonie mobilă, dintre care aproximativ 4-5 milioane au contracte de abonament. Operatorul nu publică date privind numărul exact de abonamente şi de cartele preplătite.

La finele lunii iunie 2022 Orange avea o cotă de piaţă de aproape 40% din numărul total de cartele SIM active, care era de 23 de milioane, conform datelor Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.