BREAKING NEWS. Viza lui Novak Djokovic a fost refuzată pentru a doua oară de Australia. Ce se întâmplă cu liderul mondial al tenisului

Autor: Rafael Hekman Postat la 14 ianuarie 2022 107 afişări

BREAKING NEWS. Viza lui Novak Djokovic a fost refuzată pentru a doua oară de Australia. Ce se întâmplă cu liderul mondial al tenisului

Alex Hawke, ministrul australian al imigraţiei, a anulat viza australiană a lui Novak Djokovic „pe motiv că era în interesul public să facă acest lucru".

Ministrul Imigraţiei, Alex Hawke, şi-a folosit puterile discreţionare pentru a anula din nou viza lui Djokovic, după ce o instanţă a anulat o revocare anterioară şi l-a eliberat luni din detenţia pentru imigranţi.

"Astăzi mi-am exercitat puterea, în conformitate cu secţiunea 133C(3) din Legea privind migraţia, de a anula viza deţinută de domnul Novak Djokovic din motive de sănătate şi de ordine publică, pe baza faptului că este în interesul public să fac acest lucru", a declarat Hawke într-un comunicat.

Decizia a fost luată după ce ministrul a avut nevoie de mai multe zile pentru a analiza această decizie. Djokovic şi echipa sa de avocaţi vor face apel, iar sârbul va merge din nou în instanţă pentru această decizie.

În momentul de faţă, aceasta este de fapt un ordin de re-expulzare pentru campionul de la Australian Open.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
djokovic,
viza,
australian open

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.