BREAKING NEWS. Ce s-a întâmplat cu Sorin Oprescu. Anunţul venit chiar acum din Grecia

Autor: Dorin Oancea Postat la 18 mai 2022 465 afişări

BREAKING NEWS. Ce s-a întâmplat cu Sorin Oprescu. Anunţul venit chiar acum din Grecia

Fostul primar al Capitalei Sorin Opescu rămâne în arest, în Grecia, urmând ca instanţa să se pronunţe în privinţa extrădării sale. 

Sorin Oprescu a fost prins în Grecia iar miercuri a fost dus în faţa unui procuror.

Fostul primar general Sorin Oprescu a fost condamnat, vinerea trecută, definitiv, la 10 ani şi 8 luni de închisoare, pentru fapte de corupţie. Oprescu a fost trimis în judecată în 2015 pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Când au fost să pună în aplicare mandatul de arestare, poliţiştii nu l-au găsit la domiciliul declarat pe fostul primar general, astfel că l-au dat în urmărire. Oprescu ar fi ieşit din ţară cu două săptămâni înainte de condamnare, pe cale rutieră, pe la Vama Giurgiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oprescu,
grecia,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.