BREAKING NEWS: Anunţul APOCALIPTIC al BNR. Orice încercare a EŞUAT. Dezastrul care se va abate asupra românilor!!!

Postat la 04 octombrie 2017 2094 afişări

Indicele Robor cu scadenţă la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor în lei cu dobânda variabilă, a scăzut uşor miercuri la 1,79%, de la 1,8% ieri, indicele rămânând astfel peste nivelul dobânzii de politică monetară a BNR, de 1,75%, rămas neschimbat din august 2015.

BREAKING NEWS: Anunţul APOCALIPTIC al BNR. Orice încercare a EŞUAT. Dezastrul care se va abate asupra românilor!!!

Şi în cazul indicelui Robor la 6 luni, folosit în calculul dobânzilor la creditele ipotecare, scăderea a fost imperceptibilă, la 1,87% faţă de 1,89% cu o zi în urmă.

 

Dobânzile pe piaţa interbancară au explodat în luna septembrie şi primele zile din octombrie, urcând spre 2% în cazul scadenţelor scurte şi ajungând în jurul nivelului dobânzii-cheie pentru scadenţele de peste o lună. Indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor în lei cu dobândă variabilă, a crescut ieri la 1,8%, mai mult decât dublu faţă de nivelul de la începutul anului. La începutul lunii septembrie, ROBOR la trei luni era cotat la 0,92%, iar la începutului acestui an era de 0,87%.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bnr,
anunt,
dezastru,
esuat,
incercare,
romani,
indice,
dobanda,
scadere,
cost

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.