BREAKING! Detalii surpriză ies la iveală: Ce LEGĂTURĂ ar avea noua şefă a ANAF cu „eminenţa cenuşie” din spatele guvernului Dăncilă

Postat la 04 ianuarie 2019 322 afişări

Mihaela Triculescu (43 de ani), numită ieri în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), este asociată în compania Inspire General SRL din Dolj cu Adriana Cotel, preşedintele Agenţiei Naţionale a Medicamentului. Presa a scris că Adriana Cotel a ajuns în această funcţie cu sprijinul lui Darius Vâlcov, consilier al premierului.

BREAKING! Detalii surpriză ies la iveală: Ce LEGĂTURĂ ar avea noua şefă a ANAF cu „eminenţa cenuşie” din spatele guvernului Dăncilă

Inspire General SRL este o firmă înfiinţată în 2015 în judeţul Dolj, al cărei obiect de activitate este intermedieri în comerţul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific. Adriana Cotel (36 de ani) a fost numită în luna octombrie a anului trecut în fruntea Agenţiei Naţionale a Medicamentului.

Firma Inspire General SRL figurează cu 0 angajaţi şi a raportat în 2017, cel mai recent an pentru care există date publice, o cifră de afaceri de 43.000 lei, la un profit de 4.600 de lei.

 

Mihaela Triculescu este acţionar şi în alte companii, printre care Angelo Media Soft SRL (activităţi de realizare a soft-ului la comandă), Expert Consult M&M SRL (activităţi de contabilitate şi audit financiar, consultanţă în domeniul fiscal), Perfect Balance Profesional SRL (activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management). Noua şefă a Fiscului a mai fost acţionară în cadrul Ykos SRL şi Triculescu Mihaela Persoană Fizică Autorizată, ambele fiind însă radiate. Toate aceste firme au fost înfiinţate în judeţul Dolj.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.