BRD dă credite cu dobândă de 6,3% la euro studenţilor care vor să lucreze în străinătate

Autor: Anelis Baciu Postat la 28 martie 2013 18 afişări

BRD caută clienţi printre studenţii care vor să lucreze în străinătate prin programul Work&Travel, cu un credit în valută cu dobândă de 6,3% pe an la euro şi circa 8% pe an la dolari.

BRD dă credite cu dobândă de 6,3% la euro studenţilor care vor să lucreze în străinătate

BRD caută clienţi printre studenţii care vor să lucreze în străinătate prin programul Work&Travel, cu un credit în valută cu dobândă de 6,3% pe an la euro şi circa 8% pe an la dolari. Creditul poate fi accesat de studenţii mai tineri de 29 de ani care vor să lucreze în străinătate prin acest program. Linia de credit poate acoperi, în limita a 15% din suma totală împrumutată, taxele de program, taxele de viză şi costul transportului. Suma maximă care poate fi accestaă este 4.000 dolari, respectiv 3.000 de euro, iar perioada de creditare este de maximum 15 luni. Creditul poate fi rambursat într-o singură tranşă, la finalul contractului şi percepe o dobândă variabilă formată din Euribor la 3 luni plus o marjă de 6% la euro şi Libor la 3 luni plus o marjă de 8% la dolari.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BRD,
credite,
studenţi
/actualitate/brd-da-credite-cu-dobanda-de-6-3-la-euro-studentilor-care-vor-sa-lucreze-in-strainatate-10696292
10696292
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.