Borza: Hidroelectrica organizează concurs pentru ocuparea a 67 de funcţii de manager

Postat la 17 martie 2013 27 afişări

Administratorul judiciar al Hidroelectrica Remus Borza a declarat, sâmbătă, la Drobeta Turnu Severin că, în luna mai, la nivelul companiei se va organiza un concurs pentru ocuparea a 67 de funcţii de manager, invitând tinerii profesionişti şi cu experienţă să se înscrie la concurs.

Borza: Hidroelectrica organizează concurs pentru ocuparea a 67 de funcţii de manager

 "Motivul pentru care am venit astăzi (n.r. - sâmbătă) la sucursala Porţile de Fier şi mâine (n.r - duminică) voi fi la sucursala din Caransebeş este pentru a invita toţi specialiştii şi în special pe cei tineri, cei care au o bună pregătire teoretică, dar şi tehnică, pentru că au experienţă de câţiva ani în Hidroelectrica, să se înscrie la concursurile pe care le vom organiza în luna mai, privind ocuparea celor 67 de funcţii de manager. Este cel mai radical, complex sau complet proces de restructurare a managementului unei companii şi derulat din 1990 şi până în prezent", a afirmat Borza, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Administratorul judiciar al Hidroelectrica a arătat că prin acest concurs îşi propune ca la momentul ieşirii din insolvenţă Hidroelectrica să fie prima companie din România care va avea un management profesionist, spunând că se caută "oameni care sunt titularizaţi pe funcţii fără nicio ingerinţă politică sau fără alte subiectivisme, la care vor prevala la toate aceste selecţii de personal exclusiv competenţele manageriale şi profesionale"

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/borza-hidroelectrica-organizeaza-concurs-pentru-ocuparea-a-67-de-functii-de-manager-10672314
10672314
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.