Boris Johnson: Prioritatea funcţionarilor guvernamentali este pregătirea unui Brexit fără un acord

Postat la 09 august 2019 99 afişări

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, le-a transmis vineri funcţionarilor guvernamentali că cea mai mare prioritate a Guvernului trebuie să fie pregătirea pentru o eventuală ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană fără un acord, potrivit Sky News, citat de Reuters.

Boris Johnson: Prioritatea funcţionarilor guvernamentali este pregătirea unui Brexit fără un acord

„Mi-ar plăcea foarte mult să ieşim cu un acord (...), dar recunosc că acest lucru ar putea să nu se întâmple”, a transmis Johnson în mesajul destinat funcţionarilor.

„De aceea, pregătirea urgentă pentru posibilitatea unui Brexit fără un acord va fi principala mea prioritate”, a adăugat el.

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a declarat în mai multe rânduri că Marea Britanie va ieşi din Blocul comunitar la 31 octombrie, cu sau fără o înţelegere, şi le-a transmis celorlalţi lideri europeni că alte discuţii nu vor avea niciun rost decât dacă aceştia vor fi dispuşi să renunţe la acordul negociat cu Theresa May.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.